Rijschool Frank Driessen / Salie

 1. Darriën Willemsen zegt:

  Dankjewel voor de gezellige en leerzame lessen bij jou Salie.
  Ik ga de rijlessen nu wel missen, maar ik ben super blij met het rijbewijs.
  Bedankt voor alles Salie!

 2. Dominique Peters zegt:

  Salie, is een harstikke goede en vrolijke rij-instructeur. Het waren hele leuke en vooral leerzame lessen. Dankjewel Salie!!

 3. Bjorn zegt:

  Ik ben heel blij dat ik Salie als rij-instructeur kon hebben. Ik heb in één keer kunnen slagen door de nuttige en ook nog eens leuke lessen.Ik ben misschien wel een beetje aangekomen door alle snoepjes. Dankjewel Salie!

 4. Alex zegt:

  In iets meer dan een half jaar heb ik mijn rijbewijs gehaald door Salie en Harriet! Eerste keer geslaagd voor theorie en ook voor het praktijk examen!Super bedankt voor alle goeie lessen! Gr Alex

 5. Romy Knuiman zegt:

  Salie en Harriet,

  Bedankt voor alle super gezellige en leerzame lessen. Door de fijne begeleiding heb ook ik het in een keer gehaald!

 6. Anouk Janssen zegt:

  Harriet en Salie, bedankt voor de leerzame en gezellige rijlessen! Door jullie kan ik zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald. Heel veel succes in de toekomst en Salie, blijf lekker doorzingen!

 7. jaap van den Bosch zegt:

  bedankt salie en harriet voor de gezellige en leerzame lessen. top instructeurs en top mensen.

 8. Anouk van der Maeden zegt:

  Door Salie, Harriët en Osman kan ik zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald. Een geweldige leuke, gezellige en leerzame tijd gehad in de auto. 3 topinstructeurs!

 9. Kenneth Huiskens zegt:

  In iets meer dan een half jaar klaargestoomd door Salie en Harriet! Eerste keer geslaagd voor theorie en praktijk! Top instructeurs! Enorm bedankt voor de geweldige lessen!

 10. Nick Lohmüller zegt:

  Bedankt Salie en Harriet, hele leuke en goeie rijlessen gehad en bedankt voor jullie tijd en moeite

 11. Rick Houterman zegt:

  Salie,Harriet en osman.Echt super bedankt voor de fijne en leuke rijlessen!! Een leuke en geweldige tijd gehad!
  Bedankt ?

 12. Michael van swaaij zegt:

  Beste salie bedankt voor de leuke goede leerzamen lessen in 1 keer geslaagd voor mensen die twijfelen perfecte rijschool !!

 13. Indiana Brons zegt:

  In 1 keer geslaagd! Altijd gezellig in de auto. Ik heb mee geholpen aan het hoge slagingspercentage.?

 14. Iris zegt:

  Ik ben eerst begonnen bij een andere rijschool en na, helaas, drie keer zakken voor mijn praktijk ben ik gewisseld van rijschool. Geen moment spijt van gehad van mijn switch naar Salie. Salie en ook Harriet hebben een hele positieve manier van lesgeven. Ik begon er weer vertrouwen in te krijgen! De manier van lesgeven is consistent en in een soort van stappenplannen wat het voor mij heel duidelijk maakte. Daarnaast waren de lessen ook gewoon altijd heel gezellig :) Nooit saai in de auto!

  Salie en Harriet, heel erg bedankt voor jullie lessen!

 15. Malcolm Lok zegt:

  In de eerste periode van mijn lessen heb ik een beeld gekregen van hoe de werking van een auto gaat als ik zelf achter de stuur zit. Doordat ik mijn theorie al had gehaald, had ik ook een betere idee hoe de verkeersregels in elkaar zit. Jammer genoeg kon ik dit niet efficient genoeg in het praktijk toepassen, maar met behulp van de instructeurs heb ik het uiteindelijk toch onder de knie en weet ik waar ik in het verkeer moet letten.

  Ik ben al de tel kwijt voor het aantal gevaarlijke handelingen die ik heb uitgevoerd, ik ben zelfs schuldig voor meer dan 10 afdekongevallen als de instructeurs niet hadden ingegrepen. Dit leer ik gelukkig uiteindelijk wel af, het moet namelijk niet zo zijn dat ik zulke rijgedrag constant laat tonen.

  In het gehele pakket heb ik lessen gekregen van meerdere instructeurs, wie ieder een eigen feedback geeft op mijn rijgedrag. Het idee om instructeurs af te wisselen was geniaal, doordat dit mij het idee gaf het een examen was, wat mij uiteindelijk wel helpt bij jouw echte praktijkexamen.

  Al de lessen en hulp heeft er naar geleid dat ik nu zelfstandig een auto kan rijden, wat uiteindelijk heeft geholpen bij het halen van mijn rijbewijs.
  Harriet, Salie en Osman, hartstikke bedankt voor al het hulp, zonder jullie was dit mij echt nooit gelukt.
  Veel succes in de toekomst met dit gezellige rijschool!

  Met vriendelijke groet,

  Malcolm Lok

 16. Kaylee zegt:

  Fijne en leerzame lessen gehad bij Harriet, bedankt!

 17. Milan zegt:

  Bedankt voor de leuke en leerzame tijd!! heb top les gehad.

 18. Lisette zegt:

  Super bedankt voor de goede en ook erg gezellige rijlessen! Ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk geswitcht ben naar jullie rijschool, anders ben ik bang dat het nog een hele lange tijd had geduurd voordat ik mijn rijbewijs had. Heel veel succes in de toekomst! :)

 19. Bjorn Coenders zegt:

  In 1 keer geslaagd!
  Salie en Harriet allebei topinstructeurs en geven heel goed les. Het was altijd erg gezellig in de auto. Ga het zeker missen.

 20. Laura Groeneveld zegt:

  Salie, super bedankt voor alle lessen waardoor ik nu veilig de weg op kan, en die ook nog eens vaak heel gezellig waren! Succes in de toekomst met deze leuke & fijne rijschool!

  Groetjes Laura

 21. Daphne Beijer zegt:

  Hele leuke en leerzame lessen gehad van Salie! Heel erg bedankt voor het mede mogelijk maken van het in 1 keer halen van mijn rijbewijs!

 22. Denise zegt:

  Geweldige tijd gehad met Salie! Een top instructeur maar ook een top mens! In 1 keer geslaagd door zijn manier van lesgeven. Heel erg bedankt voor de goede lessen en al je hulp! (Ook toen ik nerveus was voor het examen was je er voor me!) Topper!

 23. Amy zegt:

  Beste Salie en Hariette,

  Bedankt voor de leuke gezellige en vooral leerzame lessen!

  Groetjes Amy

 24. Sander Sibbald zegt:

  Beste Salie en Harriet,

  Hardstikke bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Het koste wat moeite maar dankzij jullie inzet heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik kan jullie zeker aanbeleven.
  Ik zal jullie zeker missen!

  Mvg Sander

 25. Gladys zegt:

  Salie,

  Bedankt voor alle gezellige en leuke lessen!
  En ondanks de gezelligheid zoveel geleerd!

  Ik zal jullie zeker aanraden!
  Groetjes Gladys

 26. Richelle zegt:

  In het begin zag ik er tegenop, na veel aandringen van mijn ouders toch de stap genomen om te beginnen. Na de vele goede verhalen van mijn zus die ook bij jou gelest heeft en ook in een keer geslaagd was ben ik ook begonnen en op 18 juli eerst mijn tussentijdse toets gehaald en nu mijn examen gehaald!
  Super bedankt voor de gezellige lessen, het vele lachen en natuurlijk de serieuze lessen. Ik ga nu met een zeker gevoel de weg op en ik ga je missen !

 27. Johanna zegt:

  Lieve salie super bedankt voor de leuke gezellige en leerzame lessen.
  We hebben het geflikt in 1x geslaagd.

  Ik ga je missen hoor !

 28. Dani Vissinga zegt:

  Super bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen! Ik ga jullie zeker weten aanraden:) Harriet, ik heb enorm veel van je geleerd en ik ga nu zelfverzekerd de weg op. Ik ga je missen!! Bedankt voor alles!

 29. Shannon zegt:

  Harriet, bedankt voor je goede rijlesesen, de leuke gesprekken en de gezelligheid! Dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs kunnen halen :)

 30. Marijne Flantua zegt:

  Salie ! Mijn grote vriend, dankzij jou is het onmogelijke mogelijk gemaakt: ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ik ga je vette dans moves en karaoke skills missen, je hebt zo veel talent (haha).
  Ik had mij geen betere en vrolijkere rij-instructeur kunnen wensen.

 31. Jacky zegt:

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald in een keer!!
  Ik heb een hele fijne tijd gehad, de lessen waren altijd erg gezellig met Salie.
  Ik voelde me op me gemak naast Salie in de auto, dit gaf rust tijdens het rijden, dit vond ik heel erg fijn!

  Heel erg bedankt Salie!

 32. Romana zegt:

  Ik heb ontzettend genoten van de tijd samen met Salie. Het wekelijkse uurtje lachen, praten, zingen en natuurlijk het leren rijden. Je voelt je helemaal op je gemak en dat maakt het ook een stuk fijner en makkelijker. Dankzij Salie heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ga vooral zo door en ik zal de rijlessen gaan missen!

 33. Wes zegt:

  Ik heb een ontzettend goede tijd gehad bij Salie. Een hele fijne, vriendelijke behulpzame man die precies weet waar aan gesleuteld moet worden om goed en veilig de weg op te kunnen. Wat ook ontzettend fijn is, is dat ik samen met mijn vriendin heb kunnen lessen. Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Salie.

  Salie bedankt!

 34. Jonathan Hurulean zegt:

  Rijbewijs is binnen dankzij jullie!!!!!!

 35. Eva Simons zegt:

  Hee,
  Wat zijn jullie een goede rijschool! Super goede lessen gehad en het was altijd gezellig. Bedankt voor jullie hulp en ik ga de uurtjes samen in de auto missen.
  Liefs,
  Eva

 36. Axel Burgers zegt:

  Hey Salie,

  Vandaag gelijk de 1e x geslaagd, Super blij natuurlijk!
  Ik had er in ‘t begin moeite mee, maar dankzij je goeie lessen is ‘t toch allemaal goed gekomen.
  Hartstikke bedankt voor je leuke en goede lessen!!!

  Gr Axel

 37. Kelly zegt:

  Heeeey harriet en salie,

  Eindelijk maar toch ben ook ik geslaagd! Heel erg bedankt voor jullie goede en leerzame lessen en vooral voor jullie engelengeduld haha, ik ga de gezelligheid van jullie missen!! De spanning en de zenuwen zijn eindelijk verleden tijd! Bedankt voor alles!! Liefs, kelly

 38. Daniëlle Peters zegt:

  Hallo lieve Salie,

  Super erg bedankt voor de gezellige maar ook leerzame lessen. Je zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik mijn rijbewijs in één keer haalde!

  Onwijs bedankt!

  Liefs,

  Daniëlle

 39. Jet Jansen zegt:

  Salie,
  Hoppa, ook mijn rijbewijs is binnen.
  Super bedankt voor de leerzame lessen, de prachtige duetten en natuurlijk de gezelligheid! Ik ga onze lessen wel missen hoor en wat moet ik nu dan doen op de zaterdagmiddag?
  Ik hoop je nog eens op de weg te zien!

  Liefs Jet

 40. Niels Langenberg zegt:

  Hallo Salie,

  Spontaan, energiek, leerzaam en hilarisch. Zo kan ik de lessen bij jou wel beschrijven/herinneren. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat je een hele goede rijinstructeur bent met veel geduld en passie voor het vak. Ik raad andere dan ook zeker aan om bij jou te komen lessen. Ik geniet van het rijden en het gevoel van alleen rijden!

  Ik wens je veel succes met alle andere leerlingen en mogen er nog veel meer slagen!

  Met vriendelijk groet,

  Niels Langenberg

 41. Esmé Cremers zegt:

  Hee Salie,

  Het is inmiddels al een half jaar geleden dat ik m’n rijbewijs bij jou heb gehaald en nu eindelijk iets in je gastenboek zet: sorry!
  Lessen met jou was altijd gezellig én leerzaam, en ik raad andere zeker aan om bij jou te komen rijden.
  Ik rij nog steeds met veel plezier en hoop je nog eens tegen te komen onderweg (of als mn broertje bij je komt lessen over een half jaartje ;).
  Veel succes, en hopelijk slagen er nog vele mensen bij jou!

  Groetjes,
  Esmé

 42. Pip Westerlaken zegt:

  Heee Harriet en Salie,

  Slechte ervaring gehad met vorige rijschool, bij jullie in korte tijd heel veel geleerd. En meteen eeste keer geslaagd. Heel erg bedankt!

  Groetjes Pip

 43. Dylan Mombarg zegt:

  Heeeee Salie en Harriet,
  Heel erg bedankt voor de leuke tijd!
  Ik zou het wel missen, maar ben zooo blij dat ik dadelijk alleen mag gaan rijden!
  nogmaals super bedankt voor alles!
  mijn zusje kan niet wachten om ook bij jou te gaan lessen, die mag in september gaan starten, dus hou een plekje vrij voor haar!
  groetjes, Dylan Mombarg

 44. Rowan Meeuwissen zegt:

  Heey Salie

  Ik was 3 gezakt bij een ander rijschool en daarna stapte ik over naar Salie en dan was ik de 4de keer wel geslaagd. Bedankt voor alle gezellige lessen!

  Groetjes,
  Rowan Meeuwissen

 45. Esmée van Houten zegt:

  Heee Salie!

  Super bedankt voor de leuke en gezellige lessen! Ik ga je zangkunsten wel missen hoor, maar ik kom je vast nog wel een keer tegen!

  Liefs Esmée

 46. Tim Bekker zegt:

  Beste Salie en Harriet,

  Allereerst nog heel erg bedankt voor alle leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen. Salie, ik zal onze concerten in de auto toch wel missen en keek er iedere week weer naar uit om te mogen lessen. Door jouw perfectionisme legde ik de lat ook steeds hoger en dat is ook de reden geweest dat ik uiteindelijk in één keer ben geslaagd! Dus iedereen die nog twijfelt weet nu wel wat de beste keuze is! Nogmaals heel erg bedankt!

  Groetjes,

  Tim Bekker

 47. Wesley Sewalt zegt:

  Beste Salie en Harriet,

  Bij deze wil ik jullie beide nogmaals bedanken voor de leuke en leerzame lessen. Ik heb de meeste lessen bij Harriet gevolgd, maar ook een groot deel bij Salie. Het waren gezellige leerzame lessen, af en toe een grapje en natuurlijk ook opletten ;)

  Harriet, ik heb jou ervaren als een gezellige, aardige, sympathieke vrouw die je op je gemak stelde, en een hart onder de riem stak.

  Salie, was gek op drop en deed daar graag een weddenschap voor, ook jou heb ik ervaren als een aardige, sympathieke man.

  Ik ben erg blij dat ik geslaagd ben, en dat voor de eerste keer, maar zal de leuke rijlessen wel missen, maar ik ga jullie vast nog wel tegenkomen op de weg!

  Groetjes,
  Wesley Sewalt

 48. Sabine zegt:

  Lieve Salie en Harriet,  Ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken voor de goede, leerzame en vooral léuke lessen! 
Toen ik met lessen begon had ik het gevoel dat ik nooit zou kunnen autorijden, maar Salie heeft me er vanaf de eerste les van verzekerd dat alles goed zou komen – “Jij kunt dit gewoon,” zei hij altijd en hij had gelijk: ik ben in één keer geslaagd!

  Laatst, toen ik tegen iemand over mijn rijlessen vertelde, kreeg ik als reactie: volgens mij heb jij geen typische rijinstructeurs. Ik vroeg diegene wat “een typische rijinstructeur” is en dit bleek een chagrijnige, zwijgzame grijsharige man te zijn. Inderdaad, in dat geval had ik geen typische rijinstructeurs. Jullie zijn het tegenovergestelde: geduldige, eerlijke en vooral vrolijke mensen die iedere les gezellig weten te maken. Ik keek vrijwel altijd naar mijn lessen uit. Soms, als ik mijn dag niet had, kon het nog wel eens zo zijn dat ik door Salie’s zelfverzonnen liedjes helemaal vrolijk en positief weer terug naar huis liep.
  Ik heb vooral lessen bij Salie gevolgd, maar ook aan de lessen van Harriet heb ik enorm veel gehad; soms werkt het super goed om alles even van een ander te horen. Jullie vullen elkaar perfect aan en stiekem ga ik jullie behoorlijk missen; Salie’s liedjes, zijn “gefiedel” (“fiedel maar met me meeee”), Harriet die liefkozend tegen haar auto praat alsof het een teder diertje is… Het is maar goed dat ik niet nog meer lessen nodig heb, maar gek genoeg vind ik het ergens wel een piepklein beetje jammer!

  Dank jullie wel!

  Liefs,
  Sabine

  Liefs,
Sabine 49. Robin zegt:

  Hey Salie,

  Super bedankt voor je leuke, enthousiaste en leerzame lessen.
  dankzij jou ben ik in een keer geslaagd!
  Het zal wel even wennen worden zonder jou in de auto!

  super bedankt en ik zie je onderweg vast nog wel een keer!

  Groetjes Robin Stoffels.

 50. Lara Peters zegt:

  Heeee Saal!

  Ik heb mijn rijbewijs pas drie weken maar ik mis de rijlessen nu al! Nogmaals thanks voor alles. De gezelligheid, je serenades, maar vooral bedankt dat ik door jou in een keer ben geslaagd! Je bent top!

  Liefs Lara

 51. Femke Molenaar zegt:

  Wat zal het straks vreemd zijn om niet meer niet naast jou in de auto te zitten na zo’n lange tijd. Je hebt er aan bijgedragen dat ik in één keer geslaagd ben. Dankzij jou voel ik me veilig op de weg en heb ik vertrouwen gekregen in mijn rijvaardigheden. Elke week keek ik ernaar uit om bij jou in de auto te zitten.
  Je bent een persoon met een ontzettend goed hart, iemand met inlevingsvermogen naar de leerling toe. Maar je was ook kritisch en perfectionistisch wat ervoor zorgde dat ik elke week weer beter wilde rijden en steeds leerden van mijn fouten.

  Salie is een absolute aanrader voor iedereen die ontspannen rijlessen wil volgen en zich veilig op de weg wilt voelen!

  Liefs,
  Femke

 52. yoeri zegt:

  hee salie/hariet

  bedankt voor de goeie/leuke lessen
  een hoop geleerd, en in 1 keer geslaagd.

  gr. yoeri ZONDER E!

 53. Milan Saat zegt:

  Hoi Salie,
  Bedankt voor de leuke en leerzame lessen,
  Ik ben er erg blij mee dat ik de eerste keer ben geslaagd, Want ik moest de familie traditie in ere houden. haha… DAT IS GELUKT! Ik zal goed reclame voor je maken.

  Groetjes Milan.

 54. antoinette zegt:

  Hoi Salie,
  Hartstikke bedankt voor de goede lessen!
  Allebei onze jongens voor de eerste keer geslaagd! Toppie.
  Je bent een ervaren instructeur, vakundig en leuk, maar ook streng op de juiste momenten, dat heeft zeker geholpen.Ik blijf je natuurlijk bij iedereen aanbevelen.
  Groetjes Antoinette

 55. lindsey zegt:

  Superr bedankt salie voor alle goede en leuke leerzame lessen!

 56. Job zegt:

  Hee Salie en Harriet,

  Enorm bedankt voor de goede lessen en de leuke tijd dit ik heb gehad!
  Ik ben erg blij met het praktijk examen die ik vandaag gehaald heb. Daarnaast ook met de keuze om voor jullie te kiezen als rijschool. Heel veel succes met het opleiden van de volgende kandidaten!
  Groetjes Job.

 57. Anne zegt:

  Salie,
  ik wil je bij deze ontzettend bedanken voor de fijne lessen. ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, lekker ouwehoern maar toch in 1x geslaagd! Bedankt voor de mentale maar vooral fysieke zorg (lees: alle broodjes die je voor mij gesmeerd hebt). Zo is de lege plek in mijn ribbenkast weer een beetje gevuld haha.
  ik mis je nu al!!
  liefs Anne

 58. Lisa zegt:

  Hee Salie,

  Nogmaals bedankt voor alles!! Door hard te werken in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

  En iedereen die dit leest: Twijfel niet! Kies voor Salie, je zult er geen spijt van krijgen :)

  Ik zal je grapjes en het zingen gaan missen!
  Groetjes Lisa

 59. Kim zegt:

  Hee Salie en Harriet,

  bedankt voor de toplessen die ik van jullie heb gehad. 7 maanden lessen en in één keer mijn rijbewijs gehaald! Top, dank jullie wel!

  Groetjes Kim

 60. Sven Freriks zegt:

  Leuke tijd gehad. super veel geleerd en in 31 lesjes mijn auto examen gehaalt. Ook mijn theorie en tussen tijdse toets in 1x gehaald! Nu al een week mijn rijbewijs en al paar veilige rij uurtjes er op zitten door de goede rijlessen. Super bedankt salie

  Groetjes Sven

 61. Puk de Vocht zegt:

  Ik heb een hele leuke tijd gehad met Salie. Vandaag heb ik voor de eerste keer mijn rijbewijs gehaald en ik ben zeer tevreden. Elk puntje waar we aan moesten werken hebben we duidelijk aandacht aan besteed.
  Ik en mijn broer hebben allebei bij Salie gelest en we zijn allebei voor de eerste keer geslaagd. Dat zegt genoeg lijkt mij.
  Salie, hartstikke bedankt voor de leuke lessen.

  Groet,
  Puk de Vocht

 62. Diliane Dulos zegt:

  Haai salie,

  Super bedankt voor de gezellige, leuke leerzame lessen! Ik ga de gezelligheid missen en de koffiestops haha.. Toch even geflikt binnen 4 maanden gehaald! We zijn allebei toppers!!!

  Tot snel, zal je zeker aanbevelen! En geniet van de snoepjes

 63. Thomas zegt:

  Hoi Salie,

  Bedankt voor de waardevolle en leuke lessen. Ik heb ontzettend veel geleerd bij jou voor het auto rijden, meer dan ik verwacht had. Dankzij jou ben ik snel snel geslaagd en kan ik eindelijk de weg op! Daarnaast was het altijd gezellig met jou tijdens de lessen, je krijgt zeker het maximale van je geld terug in praktijk en theorie. Ik raad mensen uit Elst en omgeving om zeker bij jou te gaan lessen!

 64. Julian Milatz zegt:

  Hee Salie,

  Bedankt voor je leuke en leerzame lessen. Je hebt me in die zin goed voorbereid op het examen zodat ik zelfs op vrijdag de 13e het rijbewijs heb mogen bemachtigen!;)Ik zou iedereen aanraden bij Salie te gaan lessen, je zult er geen spijt van krijgen! :)

  Nogmaals bedankt voor de lessen man!

  Groetjes Julian

 65. Thomas zegt:

  Hoi Salie,

  Bedankt voor de waardevolle en leuke lessen. Af en toe wat meningsverschillen maar achteraf geen spijt van mijn keuze! Veel geleerd en kan nu ook eindelijk de weg op!

 66. Feline zegt:

  Hey Salie,

  heel erg bedankt voor de leuke tijden, rijles zal iets zijn waar ik met veel plezier op kan terugkijken. Geef jezelf maar een schouderklopje!

  Misschien kom ik je nog wel een keer tegen in de auto!

  Groetjes,

  Feline

 67. mitch zegt:

  Bedankt voor alle hulp en lessen, heb super veel bij jullie geleerd!
  hoop jullie nog vaak zat op de weg tegen te komen.

  Groetjes mitch

 68. Tim de Wit zegt:

  Salie en Harriët,

  Bedankt voor de fijne samenwerking! Ik heb alle lessen van Harriët gehad, leerzame momenten en veel gelachen. Deze rijschool is voor iedereen een aanrader!

  Groet Tim

 69. Jordy van Oort zegt:

  Hee Salie,

  Je bent echt een top vent, zoveel geleerd en gelachen met jou!
  Mijn zussen en ik zijn allemaal geslaagd bij jou zegt wel iets over jou.
  Bedankt voor alles en ik ga je missen ouwe struukduuker.

  Groetjes Jordy van Oort

 70. Lex zegt:

  Hey salie!

  Ik heb erg genoten van de lessen, ik heb heel veel plezier gehad met je, ik kwam bij je terecht via een vriend van me. Je bent echt het beste wat me overkomen is!
  Nadat ik 2 keer gezakt was wist ik geen raad meer of ik nog wel door zou moeten gaan totdat iemand mij de gouden tip gaf en zei: ‘Lex ga bij Salie lessen’ ik heb zijn advies opgevolgd en ben na 15 super leuke en leerzame lessen op gegaan voor het examen en ben met gemak geslaagd!

  Echt heel erg bedankt voor alles, ik zou niet weten wat ik zonder je moet.

  PS beetje gay is okay.nn1

 71. Raymon zegt:

  Beste Salie en lezers

  Ik ben de zesde van onze familie die bij jou het rijbewijs heeft gehaald . Ik heb veel van je geleerd en in korte tijd en een klein aantal lessen succesvol examen gedaan en dus vandaag geslaagd dankzij jou bedankt hiervoor zoals veel mensen mij hebben aangeraden bij jou te gaan lessen ga ik dat zeker ook bij iedereen doen die ik ken en een goede rijschool zoekt en bij deze raad ik alle lezers van het gastenboek aan bij Salie te lessen een goede bekwame instructeur met een leuk stukje humor op z’n tijd dus kort gezegd gewoon een goede en leuke instructeur Salie nogmaals bedankt groeten Raymon

 72. hylke zegt:

  Salie en harriet,

  Bedankt voor alle leuke en leerzame rijlessen! Ook al deed je wat fout dan konden we er daarna gewoon weer om lachen! Dankzij jullie heb ik nu mijn rijbewijs!

  Bedankt!

 73. Roy zegt:

  Hee Salie,
  ik wil je bedanken voor de goede lessen. ik heb er veel van geleerd en was altijd gezellig met jou in de auto.

  grt Roy Meinesnn1

 74. Amy zegt:

  Beste Salie,
  Het is nu al een half jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald door jou!! Ik wil je nog heel erg bedanken voor alle top lessen en alle gezelligheid. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij jou.

  Groetjes Amynn1nn1nn1

 75. Bas zegt:

  Hey Salie en Harriet!
  Hartstikke bedankt voor de rijlessen die ik bij jullie gevolgd heb. Jullie bouwen de rijlessen goed op, en de lessen bij jullie zijn altijd gezellig! Ik zie jullie snel nog wel eens langsrijden, groetjes Bas

 76. Niek Peters zegt:

  Lieve Salie en Harriet,

  Hartstikke bedankt voor de mooie tijd die ik met jullie heb mogen hebben. De lessen waren erg gezellig en jullie gaven me gelijk een vertrouwd gevoel! Ook de betrokkenheid die jullie mij toonden heeft me erg goed gegaan! Ondanks dat ik af en toe een zenuwpees ben en het soms moeizaam ging heb ik toch dankzij jullie me rijbewijs in 1x gehaald! Ook al ben ik natuurlijk heel blij met me rijbewijs toch is het een min puntje dat we elkaar niet meer wekelijks zullen zien!

  Ik ben jullie heel erg dankbaar!

  Liefs Niek

 77. Ahoud zegt:

  Hee Salie,

  Nogmaals bedankt voor de rijlessen. Top dat ik in één keer geslaagd bent en komt toch ook door een groot deel door jou. Je bent echt een aanrader voor iedereen.

  xx

 78. Guido Kuppen zegt:

  Heey Salie, heel erg bedankt voor de geweldige rijlessen! Door onze inzet samen ben ik in 1 keer geslaagd! Altijd gezellig die rijlessen met jou, ik ga het missen. (Lange frans, baas b) Ik ben erg blij met mijn rijbewijs! Bedankt!
  Groet Guido

 79. Sjors Meijers zegt:

  Hey Salie, ontzettend bedankt voor de geweldige begeleiding! Heb ontzetten genoten en ga vooral de muziek missen ;)

  Ik kan deze rijschool echt iedereen aanraden!

  Groetjes Sjors

 80. Mike zegt:

  Hey Salie,

  Hardstikke bedankt voor de lessen!
  Reputatie klopt helemaal. Gezellige goeie lessen.
  En in een keer slagen!

 81. Laura zegt:

  Hoi Salie,

  Heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Rijles was altijd iets om naar uit te kijken en ik ga je gezelligheid zeker missen. Ik zie je vast nog wel een keer op de weg en hier in de straat als mijn broertje bij je komt lessen!

  Groetjess!

 82. Rachelle zegt:

  Hee Salie,

  Bedankt voor de gezellige en vooral ook goede rijlessen! Dankzij jou heb ik in een keer mijn rijbewijs weten te behalen. Je bent een super aardige, gezellige en ook een zeer geduldige instructeur. Voor iedereen die nog niet weet waar hij/zij moet lessen, kies dan voor Salie!

  Groetjes Rachelle

 83. Nymke Trouwborst zegt:

  Heey Salie,
  Super bedankt voor al je lessen! Je lessen waren gezellig en je had altijd handige tips om steeds beter te worden! Met dank aan jou ben ik in één keer geslaagd en heb ik de eer van de vrouwen hoog gehouden in de familie haha
  Echt een aanrader om bij Salie lessen te nemen!

  Nymke

 84. Marloes zegt:

  Hee salie en Harriet!
  Heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!
  In een keer geslaagd dat moet toch wat zeggen!

  Heel erg bedankt! En ik zie jullie wel weer voorbij racen!

  Groetjes xxxx marloes

 85. Eva zegt:

  Hallo Harriet en Salie!
  Super bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen, het was echt altijd super gezellig in de auto waardoor het lessen zo voorbij was (ondanks de zenuwen)! De tweede keer netjes geslaagd, en inmiddels al veel veilige kilometers gereden!

  Super bedankt, en tot ziens (wanneer de auto voor de deur staat voor mijn zusje;))

  Groetjes Eva

 86. Joran van Pommeren zegt:

  Hartelijk bedankt voor de leuke lessen, ik heb er veel van op gestoken, en ben in 1 keer geslaagd! Goede rijschool, hartstikke aardige instructeurs. Zowel Salie als Harriet!
  Als je twijfelt tussen rijscholen, kies dan Salie!

  Nogmaals bedankt!

 87. Nikki zegt:

  Hee Salie,

  Nogmaals ontzettend bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. Ik vind je een super goede instructeur, je houdt van een lolletje en bent serieus wanneer het nodig is. Ik heb heel veel van je geleerd en ik had het op geen andere manier willen leren.
  Mijn broer en nichtjes zijn ook allemaal bij jou in een keer geslaagd, dat wil heel wat zeggen.

  Voor iedereen die dit lees: MELD JE AAN BIJ SALIE!

  Het was een super leuke tijd. Ik ga je zo missen!!!

 88. Michiel zegt:

  Hoi Salie en Harriet,

  bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Jullie leggen beiden goed uit en zijn goede instructeurs. Als je twijfelt om les te nemen bij Salie, gewoon doen!

  Nogmaals bedankt,

  Michiel

 89. Marc zegt:

  Hoi Salie,

  Bedankt voor de zeer leerzame lessen in jouw Opel Corsa. Mede dankzij jouw enthousiaste manier van lesgeven is het mij gelukt meteen de eerste keer te slagen.

  groetjes Marc

 90. Menno van der Weijden zegt:

  Ik wil Salie en Harriet van harte bedanken voor de goede lessen en gesprekken. Salie bedankt voor het vertrouwen dat je keer op keer weer aan me gaf en je onuitputtelijke enthousiasme. Hoop je nog vaak te zien G

  Harriet het laatste stuk met jou was intensief. Dank voor je tijd,inzet en je luisterende oor. Je hebt me er goed doorheen gesleept tot aan de finale. En die hebben we gewonnen!!

 91. Nanda zegt:

  Hoihoi!

  Bedankt voor alle toffe lessen die jullie gegeven hebben. Zonder al jullie support zou ik dat rijexamen nooit gehaald hebben.

  Het zal stil worden zonder alle grapjes en lange verhalen maar ik moet zeggen dat ik toch blij ben dat ik binnenkort een nieuw pasje in mijn portemonnee mag doen. Echt Salie en Harriet, jullie zijn echt top! Dankjewel!

  Xx Nanda

 92. Martijn zegt:

  Hee Salie, hartstikke bedankt voor alle lessen en tips die je me hebt gegeven. Het rijden en het praten over Ibrahimovic was altijd gezellig. Je bouwt de lessen vanaf het begin goed op en hebt enorm veel geduld, snel een keer voetballen in onze straat!

 93. Ruben zegt:

  Hee Salie,
  Bedankt voor de leuke maar vooral ook goede rijlessen! Rijles bij jou was echt iets waar ik naar uit keek, had ik van tevoren nooit gedacht. Altijd leuk maar ook heel leerzaam en je was duidelijk met veel geduld haha. Een echte aanrader!
  Groetjes Ruben

 94. Bas Groenewegen zegt:

  Sali super bedankt voor deze topless in een kleine 27 had ik me rijbewijs al het geeft een geduurd Door een paar tegen slagen maar we hebben hem binnen!
  Perfecte uitleg je nam de tijd voor me!
  En natuurlijk de aandacht die je aan me gag om me te laten slagen!
  Super bedankt en veel succes met de zaak!

 95. Tristan Rijken zegt:

  Al een lange tijd geleden afgereden bij Salie, denk al 3 jaar geleden. In één keer geslaagd!

  Salie is iemand die zich probeert in te leven in de gedachte van de ander en daarmee zijn voordeel uit haalt voor zijn studenten. Hij probeert je oprecht je zo snel mogelijk een diploma te laten halen, ipv je teveel laten lessen of andere gekke dingen. Hij is realistisch ingesteld en probeert je dan ook iets aan te bieden wat voor jou geschikt is. Hij is zeer flexible en zijn agenda is ruimer dan de gemiddelde persoon die les geeft.

  Bovendien is hij gewoon super gezellig en is het altijd gezellig met hem. Vooral als je samen met hem een keer naar de Mac Donalds gaat.

  Mvg, Tristan Rijken

 96. Iris zegt:

  Hoi Salie! Super bedankt voor alle leerzame en vooral erg leuke rijlessen! Ik heb alle rijlessen altijd met veel plezier gevolgd en ik ben heel erg blij dat ik jou als rijinstructeur heb gehad. Je zorgde ervoor dat ik veel vertrouwen kreeg in de auto en je zorgde voor een leuke sfeer door je eeuwige goede humeur! ;) Ik zal je vast nog wel een paar keer tegenkomen! Groetjes Iris

 97. Jamie zegt:

  Salie,
  Echt super bedankt voor alle top rijlessen!!
  Altijd super gezellige en leerzame lessen.
  Ik had me geen betere rij instructeur kunnen wensen!!
  Zal je nog wel tegen komen op de weg!

  Groetjes van Jamie!!

 98. Ruben de Bok zegt:

  Hee Salie, eindelijk het rijbewijs binnen bedankt voor alle lessen!!! groeten Ruben.

 99. Danielle zegt:

  Hee Salie, ik heb nu de eerste paar ritjes alleen in de auto erop zitten! hartstikke bedankt voor alle lessen en het geduld met mij;) Groetjes Danielle

 100. Martijn zegt:

  Ik wil je heel graag bedanken voor de prettige rijlessen. Goede en leuke lessen waardoor je veel leert en zo makkelijk je rijbewijs haalt! Als ik opnieuw zou moeten kiezen zou ik het zo weer doen. Nogmaals bedankt voor de leuke lessen, ga zo door!

 101. Ramon zegt:

  Hee Salie!! Bedankt voor alle lessen die ik bij je heb mogen doen maatje, altijd gezellig babbelen over van alles en nog wat. Daarnaast heb ik ook super veel geleerd bij je, kleine tips die op het eind examen misschien wel van belang kunnen zijn! Je geeft ook mensen het vertrouwen in de auto en dat is misschien wel het belangrijkste! Salie, je bent een top instructeur! Ik hoop je nog vaak tegen te komen op de weg!

 102. Stephanie zegt:

  Salie, dank je wel voor je goede lessen! Elke les was erg leerzaam, en het was altijd gezellig! Met jouw geduld en positieve energie heb ik mijn rijbewijs in één keer weten te halen! Een echte aanrader! Groetjes Stephanie

 103. Gaelle zegt:

  Hee Salie, heel erg bedankt voor de leuke en natuurlijk ook leerzame rijlessen. Ik heb een super leuke tijd gehad. Iedereen die nog opzoek is naar een rijschool en twijfelt. Ik zeg neem rijles bij Salie! Groetjes Gaelle

 104. Jamie zegt:

  Hee Salie, ik wil je nogmaals bedanken voor de leuke, gezellige en goede lessen! Heb het echt super naar mn zin gehad bij jou! En dankzij jou heb ik mn rijbewijs in een keer gehaald, maar wel jammer dat ik je nu niet meer zovaak ga zien.. Ga je echt wel missen hoor Salie! Ik zal iedereen aanraden om bij jou te komen lessen en dan zal ik zeker keer meerijden! Een leukere en betere rijinstructeur had ik me niet kunnen wensen. Hoop je toch snel weer keer te zien! Bedankt Salie! Groetjes van Jamie

 105. Gerben zegt:

  Enorm bedankt voor de lessen, de aanwijzingen, de motivatie en natuurlijk de gezelligheid! Betere rijinstructeur had ik mij niet kunnen wensen.

  Salie bedankt!

 106. Ryan zegt:

  Hey Salie,
  hartstikke bedankt voor alles! Ik zal de gezelligheid tijdens het lessen zeker gaan missen. Het heeft een poos geduurd maar eindelijk heb ik m binnen. Zonder jou hulp was het me niet gelukt. We spreken elkaar snel weer. Groetjes Ryan

 107. Floor zegt:

  Hoi Salie,

  Ik wil je erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen!! Vandaag heb ik eindelijk mijn rijbewijs kunnen ophalen en het eerste ritje na drie weken zit er alweer op. Ookal heb je het super druk, ik blijf toch mensen naar je toe sturen hoor;) Want betere en leukere lessen had ik me niet kunnen wensen! Ik mis ze eigenlijk al een beetje haha.. Ik kom je vast nog wel een keertje tegen op de weg!

  Groetjes, Floor

 108. Anne Hendriks zegt:

  Beste Salie,
  Ik wilde je nogmaals bedanken voor alles. Ik heb ontzettend genoten van alle lessen en heb goed met je kunnen lachen. Ondanks mijn onzekerheid, heb ik bij jou mijn rijbewijs kunnen behalen. Met een goed en veilig gevoel ga ik dan de weg op. We zien elkaar dus nog! Salie is zeker een aanrader! Groetjes Anne

  Ps… Die carrière in de zang gaat hem niet worden Salie. Het spijt me.

 109. Thijs zegt:

  Ha Salie, hartstikke bedankt voor je Top rijlessen! De lessen bij jou waren altijd gezellig en daarnaast ook heel leerzaam. Je bent enorm duidelijk in je uitleg en hebt onvoorstelbaar engelen-geduld. Ook erg bedankt dat je me tot het einde hebt weten te motiveren. Ik ben erg blij dat ik jou als rijinstructeur heb mogen treffen, een betere rijinstructeur bestaat volgens mij niet.
  Ik zal reclame voor je gaan maken!
  Groeten Thijs

 110. tessa zegt:

  Salie!
  Heel erg bedankt voor de leuke lessen! Ook al zat het mij niet altijd mee met lessen en de examens je wist me altijd te motiveren en ervoor te zorgen dat ik de moed erin hield! Je hebt veel geduld en een betere rijinstructeur had ik niet kunnen hebben. Bedankt voor alles!
  Groetjes Tessa

 111. Jos zegt:

  Nu ongeveer een half jaar m’n rijbewijs en ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik vond het erg fijn dat je altijd lest bij 1 persoon. De lessen waren zowel leerzaam als gezellig. Ik heb met veel plezier de rijlessen gevolgd, wel jammer dat het zo snel is gegaan :-). Salie erg bedankt, Groeten Jos

 112. Sam zegt:

  Salie heel erg bedankt voor de goede rijlessen en natuurlijk ook voor de gezelligheid. Het lessen bij jou is niet alleen erg leerzaam Maar ook heel erg gezellig. ik kan daarom ook iedereen aanraden om bij salie te lessen. Groeten Sam

 113. Denise zegt:

  Hoi Salie,

  Ik wil je enorm bedanken voor je geduld en duidelijke uitleg! Maar natuurlijk ook voor de gezelligheid. De lessen waren erg ontspannen, wat ik als heel prettig heb ervaren. Ik vond het rijden best spannend maar dankzij een duwtje in de goede richting is het helemaal goed gekomen. Dankzij jou heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald!
  Ik kan iedereen aanbevelen om bij Salie te gaan lessen! GEWOON DOEN :-)!!!
  Groetjes,
  Denise

 114. Jeanine zegt:

  Het heeft ons bloed zweet en tranen gekoste maar door jou uitstekende coaching en humor heb ik dan roch mijn rijbewijs gehaald.
  Ik wil jou bedanken voor alle energie en uren die jij er in hebt gestoken.

 115. Kelly zegt:

  Heee Salie, je bent een geweldige rij instructeur geweest en jij zorgde ervoor dat ik genoeg zelfvertrouwen kreeg voor mijn rijexamen, en ook nog de eerste keer slaagde op mijn zeventiende jaar! Ik raad iedereen aan om bij jou te komen lessen. Een betere en persoonlijke rij instructeur is er niet in deze omgeving. Ik heb ervan genoten! Groetjes Kelly xxx

 116. Tycho zegt:

  Hey Salie!
  Ontzettend bedankt voor de toplessen! Heb het erg naar mijn zin gehad, en ben ontzettend blij met m’n rijbewijs! Bedankt!

 117. Jochem van Hoolwerff zegt:

  Beste Salie,

  Nogmaals erg bedankt voor je lessen. Door jou ben ik altijd met veel plezier wezen rijlessen. Hoor nog steeds alleen maar heel goede verhalen over je en zie je altijd lachend rondrijden. Ik beveel je na bijna twee jaar nog steeds aan bij vrienden.

  Dat je nog maar veel mensen met plezier hun rijbewijs kan geven!

  Jochem

 118. Benjamin. A zegt:

  Alweer bijna 3 jaar geleden dat ik me rijbewijs haalde door salie een hele leuke en gezellig tijd gehad maar natuurlijk ook een leerzame tijd!
  Bedankt salie en mensen het is de moeite waard om hier je rijbewijs te halen!
  Salie nogmaals bedankt
  Bennie

 119. Charmaine zegt:

  Hoi Salie,
  Bedankt voor de lessen. Het was echt altijd leuk & gezellig!

  Wil je een leuke, gezellige, grappige en vooral een ervaren instructeur?
  Neem dan je lessen bij Salie!!

  X Charmaine

 120. Javen Brouwer zegt:

  Hi Salie!
  Ik wil je bedanken voor de leuke en goede lessen! Ik denk er nog vaak aan terug, naast de goede lessen hebben we veel kunnen lachen! Veel succes en tot ziens op de weg! Groet Javen Brouwer

 121. Gino zegt:

  Hee salie nogmaals bedankt voor me rijbewijs!! Mis wel de tijd van het lessen en het lachen. We zwaaien wel weer als we elkaar tegemoet rijden!!

  Groeten Gino,

 122. Mies zegt:

  Hele leuke en gezellige rijlessen gehad! Daarnaast ook heel leerzaam. Goede persoonlijke coatching!

 123. Jordy zegt:

  Hee salie,

  Ik wil je bedanken voor de goede lessen die je hebt gegeven.
  Ik ben ook super blij dat ik vandaag geslaagd ben, maar wel jammer dat ik je niet meer zo veel ga zien…

  Bedankt voor alles.

  Groetjes jordy

 124. Nathalie zegt:

  Hoi Salie,

  Ik wil je nogmaals bedanken voor het gezellige rijden en je hebt me goed geholpen om te slagen! Ik heb nu al best veel gereden en ik mis je wel hoor, met je leuke grapjes!

  Ik vond en vind nog steeds dat Salie een goed ervaren instructeur is, dus ik zeg iedereen die dit leest meld je nu aan! Je zult met veel plezier de weg opgaan.

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>